BEHANDELINGEN

De wereld van schoonheid.

De Beautylab is het apparaat op het hoogste niveau voor gezicht en lichaam. De verschillende technieken zoals radio frequent (RF), cavitatie en micro needling kunnen ingezet worden op rimpels, verslapte huid, pigment, acne, vet, cellulite, striae. Dit alles in 1 apparaat, maakt het dat de Beautylab behoort tot de nieuwste huidverbetering.

Wat is Cavitatie?

Cavitaite is vet verwijderen met behulp van geluidsgolven. De behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven. Deze afgebroken vetcellen worden getransporteerd naar de lever. Dankzij het lymfatische systeem en de bloedcirculatie, verlaten de vetcellen op natuurlijke wijze het lichaam. Deze methode is pijnloos en kent vele voordelen ten opzichte van chirurgische Liposuctie: je hoeft niet onder narcose, je hoeft niet te herstellen en je houdt geen littekens over. Bovendien kost Cavitatie slechts een fractie van Chirurgische Liposuctie!

Waar Cavitatie. Hoe lang duurt de behandeling.

De behandeling duurt ongeveer een half uur per zone (maximaal 2 zones). Advies is wel om deze behandeling te combineren met een RF behandeling. Dan is de behandeltijd een uur.

Voor wie?

Heb je een Bmi onder de 30 en stoor je je aan hardnekkige vetophopingen die maar niet weg willen? Dan is deze behandeling misschien iets voor jou.

Wat kunt u zelf doen?

Het is belangrijk om na de behandeling ca 2 liter water per dag te drinken en om op gewicht te blijven. Wilt u hulp bij het op gewicht blijven kijkt u dan even bij PowerSlim op deze site. Het is wenselijk om binnen 8 uur na de behandeling te bewegen dit ivm het afvoeren van de afvalstoffen.

Resultaat

Het resultaat is direct zichtbaar. Voor een optimaal resultaat kunt u 8x wekelijks behandelen. Belangrijk is dat u op gewicht blijft, genoeg water drinkt, 2 liter per dag. Beweging binnen 8 uur na de behandeling is wenselijk i.v.m. het afvoeren van de afvalstoffen.

Wat is RF?

Radiofrequentie ( RF) is zeer gewild om zijn huid verstevigende en liftende eigenschappen. De behandeling stimuleert de huid en modelleert door het onmiddellijk samentrekken van de huid en verbetert de aanmaak van collageen. Rf werkt op basis van radiofrequente straling, die ervoor zorgt dat in de huid het weefsel verwarmd wordt. Als reactie daarop wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid verstrakt.

Waar RF?

Voor gezicht, onderkin, hals en lichaam. Verbetert de aanmaak van collageen, vermindert diepe rimpels, vermindert vet en verstrakt de huid waardoor deze er jonger en frisser uitziet.

Hoe lang duurt de behandeling.

De behandeling duurt ongeveer een half uur per zone (maximaal 2 zones). Advies is om deze behandeling te combineren cupping massage. Dan is de behandeltijd 3 kwartier.

Voor wie?

RF is zeer geschikt voor verslapping van het gezicht, onderkin, hals en decolleté. Rimpels verminderen of verdwijnen en de huid krijgt een facelift. De behandeling wordt ook gebruikt voor overtollig vet/huid op bv buik en benen en loszittende huid, maar ook bv voor het verstevigen van de billen. Ook is de behandeling geschikt voor mensen met acné op gezicht of lichaam en voor cellulitis huid.

Resultaat

Het resultaat is direct zichtbaar. Voor een optimaal resultaat kunt u 8x wekelijks behandelen. Belangrijk is dat u op gewicht blijft, genoeg water drinkt, 2 liter per dag. Beweging binnen 8 uur na de behandeling is wenselijk i.v.m. het afvoeren van de afvalstoffen.

MAAK EEN AFSPRAAK