HUIDVERBETERING

Bij Susan worden gezichtsbehandelingen gegeven met de producten van Renlive. Ook deelbehandelingen zijn mogelijk. Maar ook voor huidverbetering kan je bij ons terecht! Hieronder meer informatie over de produkten en de technieken waar wij mee werken.

Renew life met Renlive!

Renlive F & F Cosmeceuticals is een op wetenschappelijke basis gebaseerde huidverzorgingslijn gericht op het verbeteren van de kwaliteit in de cosmetische industrie. Cosmeceuticals zijn skin care producten die hoge waarde van actieve ingrediënten bevatten die gericht zijn op het verbeteren en herstellen van de huid. Door de innovatieve formules is het effectief op bijna alle huid problemen. Renlive F&F Cosmeceuticals zijn tot stand gekomen door middel van uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en toewijding van een team van dermatologen & cosmetische chemici in de zoektocht om een brug te slaan tussen cosmetische producten en farmaceutische producten.

Huidverzorging op het hoogste niveau

Waarom is Renlive een Cosmeceutical? Waarom zit er zo’n hoge concentratie actieve ingrediënten in?
De Renlive producten zijn gemaakt met hoogwaardige natuurlijk actieve ingrediënten, het hoogst haalbare mogelijk voor de huid. Hiermee onderscheid Renlive Cosmeceuticals zich met cosmetica. De formules en systemen die zijn toegepast zorgen ervoor dat we diep in de levende huid komen, daar waar er op huidverbetering gewerkt kan worden. De producten activeren vanuit de diepere huidlagen de cellen, vezels en al snel zijn mooie zichtbare resultaten te zien.

Luchtdicht pompsysteem

Actieve stoffen, zoals onder andere pure vitamine C kunnen alleen maar werken als ze niet in aanraking komen met factoren van buiten de verpakking. Hierdoor is er gekozen voor een luchtdicht pompsysteem. Dit zorgt er namelijk voor dat je product gedurende het hele gebruik dezelfde werking heeft. Met onze Renlive producten ben je gegarandeerd verzekerd dat ze 100% werkzaam blijven tot het laatste pompje logisch toch?

Wetenschappelijk getest

Het testen van cosmeceuticals is noodzakelijk omdat ze een veel intensere werking hebben dan cosmetica. Om deze krachtige werking te garanderen wordt er volgens de EU normen getest en worden de formules aangepast en verbeterd. De Renlive producten hebben de “het -Cam” test doorlopen, zodat allergieën, irritaties ook nadrukkelijk onder de loep zijn genomen. Natuurlijk zijn alle Renlive producten dierproefvrij getest.

MAAK EEN AFSPRAAK