WELKOM IN DE WERELD VAN SCHOONHEID BIJ SUSAN

Er goed uit zien wilt iedereen, je voelt je dan gelijk een stuk beter en gaat zelfverzekerder door het leven. Of je nu komt voor de ontspanning, huidverbetering, om af te slanken of voor goede voetverzorging bij ‘Bij Susan’ ben je aan het juiste adres. Ik ben Susan Sturkenboom en sinds 2004 heb ik mijn Beautysalon opgericht. Door klein te zijn ben ik groter geworden, toch zal de salon klein en persoonlijk blijven. Persoonlijke aandacht, verzorging, het welzijn van lichaam en geest staat bij mij voorop.

Sinds 2015 ben ik ook voedingscoach geworden om mensen te begeleiding met een lekker gezond leven. Tijdens het afvallen ben ik jouw stok achter de deur, help ik je over het dieptepunt heen en blijf je stimuleren en motiveren. Niet alleen tijdens het afvallen, maar ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook! Over mij Susan 2

Of je nu 5 kg of 50 kg wilt afvallen, ik ga jou helpen je doel te bereiken.Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en ga op weg naar een gezond en slank lichaam. Je staat er niet alleen voor, we doen het samen!

We moeten allemaal al zoveel dat het belangrijk is om even niets te hoeven, even lekker aandacht aan jezelf en je gedachten op nul. Zowel mannen als vrouwen weten steeds meer de weg naar de salon te vinden en ook u bent welkom!

Graag tot ziens,

Susan Sturkenboom