“Het roer moet om! Ik wil mezelf weer op de kaart zetten”
jenneke vd scheer 46 jaar kamerveen VOOR

VOOR

jenneke vd scheer 46 jaar kamerveen NA

NA

Jenneke van der Scheer, 47 jaar.

Begin vorig jaar ben ik met het powerslim programma begonnen.
De datum staat in mijn geheugen gegrift, want het was tijd voor een nieuwe start en om orde op zaken te stellen voor mezelf. Ik was met zoveel andere dingen bezig, dat ik op een gegeven moment merkte dat de tijd en aandacht voor mezelf daardoor sterk verslapte.
Toen dacht ik: het roer moet om! Ik wil mezelf weer op de kaart zetten. Dat is iets wat ik heel vaak in die periode heb gedacht. Twee dingen waren voor mij heel belangrijk: ten eerste dat ik een soort dieet zocht wat bij mij zou passen. En ten tweede dat je je niks moet aantrekken van alle (goedbedoelde) adviezen en reacties in je omgeving. Daarvoor moet je je op dat moment afsluiten en er gewoon helemaal voor gaan. Als je zover bent dat je die twee dingen kunt, dan heeft het zeker kans van slagen. Mijn keus viel absoluut op het PowerSlim programma, dit sprak me enorm aan.

Ik heb doelbewust dus voor deze manier gekozen. Ik vond meteen de begeleiding en aandacht door mijn PowerSlim coach zeer motiverend. Ook vond ik het een programma dat makkelijk vol te houden is en prima in te passen is in het gezinsleven. Met PowerSlim eten we gewoon net als anders, maar dan gezonder. Mijn gezin heeft er weinig van gemerkt dat ik bezig was met een afslankprogramma. Bovendien geniet ik weer veel meer van het eten.

Het is nu bijna een half jaar later en ik voel me nog steeds super! Ik ga met veel plezier nog elke maand even wegen, dat is ook zo’n goede stok achter de deur. Deze gratis controles zijn een echte meerwaarde, want juist als je op gewicht bent, is het zo fijn als je deze begeleiding nog steeds krijgt.

Het PowerSlim programma heeft voor mij persoonlijk fantastisch gewerkt en ik kan het daarom echt iedereen aanraden!

Jenneke van der Scheer
“Niet twijfelen maar investeer in jezelf!”

Ik ben Queenie van Bossele, 39 jaar.

Ik voelde mij niet meer goed in mijn vel
Ik ben mama van een dochtertje van 6 jaar en een zoontje van 4 jaar. Na mijn twee zwangerschappen bleven de kilo’s er maar aan kleven. Door de drukte van het werk en mijn gezin vond ik geen tijd om te gaan sporten. Intussen heb ik verschillende pogingen ondergaan om mijn gewicht kwijt te raken. Ik had telkens even resultaat maar dat was altijd van korte duur. Ik voelde mij niet meer goed in mijn vel. Mijn kleding zat te strak. Het zag er allemaal niet meer zo mooi uit maar ik weigerde een maatje groter te gaan kopen.
Mijn conditie was intussen onder nul gezakt. Zo kon het niet verder!

Werken aan onze fysiek
Ik besloot samen met mijn man naar een studio voor figuurcorrectie te gaan en hoopte op deze manier mijn gewicht kwijt te raken. Ik was al heel snel veel centimeters kwijt, maar ondanks alles bleef mijn gewicht aan de hoge kant. Intussen had ik wel meer spieren en mijn conditie was wel oké, toch al iets. Doordat mijn gewicht nog zo hoog was begon ik de hoop wat te verliezen. Ik dacht dat een gezond gewicht niet aan mij besteed was.

Ik verkies eten boven shakes
Mijn vriendin was gestart met een caloriearm dieet en was intussen redelijk wat kilo’s kwijt. Ze stelde voor dat haar coach van dat programma even bij mij langs zou komen om uitleg te geven over het dieet en de producten. Ze kwam langs en liet mij de shakes en de thee proeven. Ik vond de smaken maar niets en ik had veel problemen met voldoende vocht binnen te krijgen. Drinken was een hele opgave. Dat dieet was dus zeker niets voor mij.

Op zoek naar het geschikte dieet
Ik besloot om via internet wat informatie in te winnen omtrent de soorten diëten die er allemaal waren. Ik hoopte iets te vinden wat voor mij zou kunnen werken. Ik wou gewicht verliezen op een verantwoorde manier met een blijvend resultaat. Na lange tijd vond ik een programma dat wel bij me leek te passen.

De site van PowerSlim
Ik kwam terecht op de site van PowerSlim. Ik zag de gegevens van een PowerSlim coach bij mij in de buurt en ze leek mij heel leuk. Ik maakte onmiddellijk een afspraak en kreeg deskundige uitleg over de klassieke diëten. Ook gaf ze een uitgebreide uitleg over het PowerSlim programma en het ruime assortiment aan producten dat ze verkocht. Ik was onder de indruk en kon mij volledig vinden in het “dieet”, of beter gezegd, de levenswijze.

Het ruime assortiment van de PowerSlim producten
Ik stond versteld van het grote aanbod: muesli en ontbijtgranen, stracciatella pudding, als tussendoortje wafeltjes, koekjes of als je weinig tijd hebt, de ready to go producten en het grote assortiment repen. In het weekend kan je zelf genieten van chips of nootjes. Was dit een dieet?

Mijn twijfels
Ik ben altijd een beetje wantrouwig geweest over proteïne diëten. Ik twijfelde even maar heb dan toch de stap gezet en besloot na de verjaardag van mijn dochtertje van start te gaan. Ik zette direct een knop in mijn hoofd om en ging er voor. Dat ging heel goed! De producten waren lekker en na de eerste week voelde ik me al energieker.

Mijn coach werd mijn vriendin en vertrouwenspersoon
Het was een plezierige weg die ik bewandeld heb samen met de topbegeleiding van mijn coach, en ook vriendin, die dit resultaat mogelijk heeft gemaakt. Ze stond altijd voor mij klaar. Het was voor mij geen dieet of opgave, het was een topervaring!

Had ik dit eerder geweten
Ik heb er nog geen moment spijt van gehad, had ik dit maar veel eerder gevolgd en gedaan. Ik raad iedereen aan die een afslankprogramma wil volgen, om dit onder begeleiding te doen. Dit maakt alles namelijk veel eenvoudiger. Niet twijfelen maar investeer in jezelf!

Queenie van Bossele
Quennie van bosselen 39 jaar VOOR

VOOR

NA

“Ik voel me nu veel energieker, veel vrolijker en ik ben veel fitter”
Sandra VOOR

VOOR

Sandra NA

NA

Ik ben Sandra van Gelderen, ik had al langer overgewicht en voelde me niet lekker in mijn vel. Ik vond het moeilijk om te bedenken wat ik hieraan zou kunnen doen. Ik had al veel diëten geprobeerd maar die hadden weinig effect.

Omdat het me alleen niet lukte, dacht ik dat één-op-één begeleiding voor mij het beste zou werken. Ik ben met PowerSlim gestart onder begeleiding van een voedingscoach, aangevuld met lekkere producten.

Ik vond het heel fijn dat het meteen duidelijk was wat wel en niet mocht. In het starterspakket zat een handig kookboek en uitgebreide informatie, ik kreeg er meteen zin in toen ik dat las! Toen ik eenmaal de beslissing had genomen om te starten, ben ik er direct vol voor gegaan. Er waren veel producten die ik erg lekker vond en ook de recepten in het kookboek spraken me aan. Ze waren heerlijk en makkelijk te bereiden, ook belangrijk natuurlijk.

Omdat ik moeder van twee kinderen ben, was het wel even afwachten of het ook goed te combineren was met het gezinsleven. Gelukkig was dat totaal geen probleem! Als we pasta eten dan maak ik voor ons allemaal groenten en vlees, zelf pak ik daar dan PowerSlim pasta bij en de rest van het gezin krijgt ‘gewone’ pasta uit de supermarkt. Dat gaat heel makkelijk!

Het programma is niet zwaar, natuurlijk moet je wel goed na blijven denken maar het is heel goed te doen. Wat ook erg fijn is, is dat het zo goed klikte met mijn powerslim coach. Ze is iemand die spreekt uit eigen ervaring en ze helpt me heel goed met het maken van keuzes en bedenken wat wel of niet kan. Het is fijn om samen met haar de week door te nemen en te kijken welke valkuilen ik tegen ga komen, in het weekend of doordeweeks. Samen vinden we daar dan een oplossing voor, zodat je niet wordt overvallen door verrassingen of verleidingen en toch weer voor bijvoorbeeld een frietje kiest.

Ik voel me nu veel energieker, veel vrolijker en ik ben veel fitter. Ook als persoon ben ik veranderd: voor mijn gevoel maak ik veel minder snel een probleem van dingen en alles gaat daardoor veel makkelijker. Zoveel mensen geven me complimentjes, dat steunt me enorm!

Sandra van Gelderen