Succesverhaal PowerSlim Saskia Boom

Ik was aan het sporten in de sportschool, toen ik het succesverhaal opving van een medesportster. Ze vertelde dat ze ruim 20 kilo was afgevallen met de Power Slim methode, dus ik raakte geinteresseerd en luisterde stiekem mee, want ik vond dat er bij mij ook wel wat af kon. Ze had het over Susan Sturkenboom in Houten en dat ze daar altijd heen ging en dat het zo’n fijne coach was en dat het een methode was die gemakkelijk vol te houden is. De naam heb ik in mijn geheugen geprent en heb haar daarna opgezocht op internet en zo ben ik bij haar in de praktijk beland. Resultaat was dat ik dankzij de Power Slim methode zelf ook 12 kilo kwijtgeraakt was. Ik voel me beter en zit veel lekkerder in mijn vel. Inmiddels eet ik wel weer koolhydraten af en toe, maar met mate. Ik heb een nieuwe manier van eten aangeleerd. Toegevoegde suikers heb ik mijn leven verbannen en dat levert mij veel meer energie op. Mijn lijf is happy en dat merk ik ook aan mijn kleding. Ik kan het iedereen die af wil vallen en gezonder wil worden aanbevelen.

Saskia Boom